Flavia Boriceanu

Avem 83 vizitatori și nici un membru online

Despre noi

flavia-maria-boriceanuFondatori
BORICEANU Claudia-Eleonora, cetatean roman, nascuta la 30 mai 1963 in orasul Brasov, cu resedinta in Brasov, str.13 Decembrie nr.9, bl.8, ap.12, jud.Brasov, titulara cartii de identitate seria BV nr. 230963 din septembrie 2002 emisa de Politia Brasov, Cod numeri personal: 2630530080034;
BORICEANU Mircea, cetatean roman, nascut la 6 iunie 1963 in satul Sarmasu, judetul Mures, domiciliat in Brasov, str.13 Decembrie nr.9, bl.8, ap.12, jud.Brasov, titularul cartii de identitate seria BV nr. 092418 din mai 2000 eliberata de Politia Brasov, Cod numeric personal 1630606080028.
Scop

Scopul Fundatiei FLAVIA-MARIA BORICEANU este non-profit si consta in promovarea si sustinerea atat a copiilor lipsiti de sprijin financiar sau al familiei, precum si copii supra inzestrati care traiesc in imprejurari similare, prin acordarea de burse, sprijin moral, precum si organizarea de activitati educative pentru acesti copii, crese, gradinite, tabere, organizarea de excursii de agrement si a activitatilor sportive, in tara si in strainatate, in cooperare cu alte asociatii similare si fundatii din tara si din strainatate. Toate acestea reprezinta tot ceea ce fiicei noastre Flavia-Maria i-ar fi placut si noi i-am fi oferit, insa a decedat mult prea devreme.

Un prieten este felul lui Dumnezeu de a dovedi ca nu doreste sa calatorim singuri.

Flavia-Maria traieste pentru totdeauna in memoria noastra si in memoria tuturor celor care au cunoscut-o. Tot ceea ce i-am fi dat ei, vom da altor copii, astfel incat acestia sa creasca, sa iubeasca, sa vada, sa auda si vorbeasca pentru ea si prin intermediul acestora Flavia sa poata iubi, vedea, auzi si sa vorbeasca cu noi. Acesta este motivul pentru care noi, Boriceanu Claudia-Eleonora si Boriceanu Mircea am infiintat fundatia FLAVIA-MARIA BORICEANU cu sediul in Brasov, str.13 Decembrie nr.9, bl.8, ap.12, jud.Brasov.

Actiuni caritabile

Next 1 2 3 4 5 Next

S-au oferit copiilor saraci jucarii, imbracaminte, dulcuri din satele judetului Brasov

Liceul Johannes Honterus